Over ons

Bedrijven (weer) onder de aandacht brengen zodat de klantenkring groeit en er meer conversies ontstaan. Dat is wat wij doen en waar wij een kick van krijgen.

Ieder bedrijf is anders en heeft een andere doelgroep. Dit is waarom wij altijd eerst onze klanten beter willen leren kennen en de klanten ons ook natuurlijk :), want als je elkaar goed kent kun je daadwerkelijk samenwerken.

Waar moet je aan denken als wij zeggen dat we jouw bedrijf vooruit helpen?

Nou als wij jouw bedrijf mogen helpen om meer te bereiken kunnen wij het volgende voor jou uit handen nemen:

Samen bereiken we veel meer!

Jouw project is in goede handen bij Stefan

Stefan Oosterbaan

Voor Stefan is het perfect afleveren van projecten een grote pré. Alles maar dan ook echt alles wordt van A tot Z doordacht zodat er geen kwaliteit verloren gaat. Als Stefan niet bezig is met een website of een webshop, gaat hij graag gezellig op visite bij vrienden, kijkt hij naar zijn favoriete voetbalclub Ajax of klust hij in de woning om het iedere keer weer een stukje mooier te maken voor hem en zijn vriendin! Wil jij graag even sparren met Stefan of gezellig een ‘bakkie’ doen? Neem dan gerust contact op.

Arnold wil het allerbeste uit de klantvraag halen

Arnold Hobma

Als het aan Arnold ligt wordt alles uit de kast gehaald om een bedrijf of vereniging goed op de kaart te zetten. Vanaf het logo tot aan de laatste punt binnen een website staat de hamvraag ‘zou een bezoeker hier op converteren?’ voorop! Is er ook nog vrije tijd? Jazeker! Als Samen Gebrand even onbewaakt kan blijven is Arnold lekker bezig in en rondom het huis samen met zijn vriendin Minke. Daarnaast wordt de gezelligheid zeker niet overgeslagen, zo nu en dan bewapend met gitaar :). Heb jij een prangende vraag voor Arnold? Bel of mail hem dan gewoon.

Ben jij klaar voor een groter publiek?

Neem vandaag nog contact met ons op en start met stijgen in de zoekmachines!