Vergeet niet te onderhouden

“Als ik eenmaal een website of webshop heb staan, dan ben ik klaar en kan ik de komende jaren lekker door blijven draaien”. 

Dit is over het algemeen de gedachtegang die wij tegenkomen bij klanten en met name starters. Echter moet je wel degelijk aandacht besteden aan de ‘gezondheid’ van jouw website of webshop, want deze kunnen dagelijks blootgesteld worden aan hackers en malware (virussen). 

Achterstalling onderhoud zorgt voor scheuren in de beschermingsmuur en het wordt naarmate de tijd verstrijkt dus steeds gemakkelijker om de website of webshop binnen te dringen.

Nu zit er natuurlijk een verschil tussen een grote webshop met gevoelige gegevens en een kleine informatieve website van een paar pagina’s. De ene heeft ‘meer te verliezen’ dan de andere, hoor ik je denken. Uit ervaring kan het herstellen na een hack of malware aanval van een grote of kleine website een grotere uitgave zijn dan de kosten voor degelijk maandelijks onderhoud. Dan hebben we het nog niet gehad over de impact van blootstelling van gevoelige gegevens en het x-aantal uren/dagen dat jouw webshop of website offline gaat zijn.

Ons advies is dan ook zeker – bewaak de gezondheid van jouw website of webshop -. Dit vinden wij natuurlijk erg belangrijk, omdat wij hier dagelijks mee te maken krijgen. Maar als website of webshop houder is dit nog wel het allerbelangrijkste.

Samen Gebrand helpt jou met het WordPress onderhoud van je website of webshop. Daarom bieden we onderstaand WordPress onderhoudspakket aan zodat jij geen omkijken meer hebt naar het onderhoud van je website of webshop. Lekker hé!?

  • 1x domeinregistratie;
  • 1x WordPress hosting;
  • SSL Single certificering;
  • Dagelijkse WordPress backup van de website;
  • Wekelijkse update van WordPress plugins en thema’s;
  • Caching, oftewel het snel maken van jouw website;
  • Dagelijkse backup van je e-mail;
  • Maandelijkse uitdraai van al het verkeer op je website.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat je ontzorgen!