Wijkstra Watersport

”Water zit in ons DNA” Bij Wijkstra Watersport kunt je jouw vaartuig stallen, onderhouden en vanuit hun showroom helpen zij jou graag naar de zoektocht van een nieuwe of gebruikte boot, motor en/of trailer. Zij helpen je ook bij het samenstellen naar de combinatie die bij jou past.

De vraag van Wijkstra Watersport

De gebroeders Wijkstra runnen een jachthaven en willen naast stalling en onderhoudswerkzaamheden ook graag hun aanbod aan boten zichtbaar krijgen. Naast marktplaats is een eigen webshop hier een perfect medium voor. Dit was dan ook de vraag die wij op ons bureau kregen.

Wat hebben wij gedaan?

Voor Wijkstra Watersport hebben wij, voorafgaand het ontwikkelen van de webshop, het logo en de huisstijl ontworpen en vastgelegd in een huisstijl handboek. Nadat deze uitingen al een tijdje actief waren zijn we op aanvraag gestart met de webshop, welke een follow-up is van de eerdere website. Bij Wijkstra Watersport wilden ze geen direct afrekensysteem, maar een manier voor de bezoekers om een offerte aan te vragen. Bij dit stukje maatwerk hebben we bij iedere stap rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid. Het moet immers wel soepel verlopen! Naast deze uitdaging hebben we de webshop ‘clean’ ingekleed en geeft het, al zeggen we het zelf, een overzichtelijke indruk. Behouden vaart heren!

Hoe Hendrik dit project beleefd heeft?

Van A tot Z een fijne communicatie in de opbouw van onze nieuwe webshop.
Elke wens word uitgewerkt en niks is onmogelijk.
Ook de nazorg bij het aanpassen van de webshop, of vragen naderhand worden snel en goed aangepakt.

Hendrik Wijkstra

Wil je vrijblijvend jouw project aan ons voorleggen?

Wacht dan niet langer en neem contact met mij op!

GTSM
Indetech