WeCruite

WeCruite laat kandidaten groeien en organisaties bloeien. Ze bepalen samen met jou welk type organisatie of kandidaat voldoet aan jouw voorkeuren en wensen. Bij wederzijdse interesse verzorgen zij op discrete wijze een introductie. Hun doel? Een plaatsing die op lange termijn, bij zowel opdrachtgever als kandidaat, bijdraagt aan het werkgeluk.

De vraag van Wecruite

Johan en Marco van WeCruite zijn twee enthousiaste ondernemers die de wereld van ‘recruite’ in de financiële sector leuker en vooral makkelijker willen maken. Om dit voor elkaar te krijgen hebben zij de vraag bij ons neergelegd om voor hen een website te ontwikkelen waarbij een soepel vacature systeem de voorhand moet hebben.

Wat hebben wij gedaan?

Voor WeCruite hebben wij een geheel op maat gemaakte vacature website gerealiseerd waarbij gebruiksvriendelijke zoekfilters en een geavanceerde koppeling met een derde partij het mogelijk maken voor bezoekers om gemakkelijk te kunnen ontdekken of de juiste baan in de stelling staat.

Hoe Marco dit project beleefd heeft?

We zijn erg tevreden over onze samenwerking met Samen Gebrand. Een leuk bedrijf met kennis van zaken en waar er naast het zakelijke ruimte is voor een persoonlijke noot. De heren denken goed met je mee, zijn toegankelijk, goed bereikbaar en afspraak is afspraak. De combinatie van deze factoren hebben geleid tot onze nieuwe website, die weer een frisse en moderne uitstraling geeft aan onze organisatie.

Marco Mijnheer | WeCruite

Wil je vrijblijvend jouw project aan ons voorleggen?

Wacht dan niet langer en neem contact met mij op!

Voorhorst Van Waegeningh Advocaten
Elkwood Webshop