Voorhorst Van Waegeningh Advocaten

Lasse van Waegeningh en Sietse Voorhorst hebben in 2021 Voorhorst Van Waegeningh Advocaten opgericht. Daarvoor werkten zij beiden bij andere advocatenkantoren. Hun nichekantoor richt zich uitsluitend op het bijstaan van cliënten op het gebied van Vastgoed, Onderneming en Insolventie.

De vraag van Voorhorst Van Waegeningh Advocaten

De samengekomen krachten van Lasse van Waegeningh en Sietse Voorhorst mogen natuurlijk niet onontdekt blijven. Vandaar dat ze de vraag bij ons hebben neergelegd om een website te ontwikkelen, welke zoekmachinevriendelijk is. Met andere woorden; zij willen graag goed vindbaar zijn binnen de top zoekmachines.

Wat hebben wij gedaan?

Voor Vvwadvocaten hebben wij een website van begin tot eind mogen realiseren. Naast het functioneel design, welke naadloos aansluit op de huisstijl, hebben wij ook het technische gedeelte in de website verzorgd voor de zogenaamde SEO & SEA. Dit houdt in dat de juiste basis in de website aanwezig is om goede resultaten binnen zoekmachines als Google te verkrijgen. Natuurlijk hebben we niet alleen de basis neergelegd, maar blijven we ons maandelijks inzetten om vvwadvocaten steeds beter vindbaar te maken. Op naar de top!

Hoe Sietse dit project beleefd heeft?

Het was prettig samenwerken met Arnold en Stefan. Fijne communicatie die tot duidelijke afspraken leidt. Omdat wij met een strakke deadline werkten, was duidelijk communiceren noodzakelijk. Die deadline hebben we – met hulp van Samen Gebrand – gehaald.

De heren zijn flexibel in hun opstelling, waardoor zij wisselende wensen kunnen faciliteren. Zij denken goed mee. Daardoor kwamen we geregeld tot een betere oplossing dan die we oorspronkelijk voor ogen hadden.

Heel hartelijk dank voor het mooie resultaat.

Sietse Voorhorst | Eigenaar Vvw Advocaten

Wil je vrijblijvend jouw project aan ons voorleggen?

Wacht dan niet langer en neem contact met mij op!

Opjewallie
WeCruite