Switch Akkrum

Wil je snel af van een blessure, van pijn en beperkingen bij bewegen of sporten? Switch kan je daar uitstekend bij helpen. Met meer dan 40 jaar ervaring en de specialisaties die zij in huis hebben, zijn ze in staat om veel verschillende klachten aan spieren en gewrichten te behandelen.

De vraag van Switch

Het ruime aanbod en tal van specialisten heeft Switch er toe bewogen om ontwikkelingen voor de website in gang te zetten. De wens om de website zo neer te zetten dat bezoekers o.a. gelijk agenda’s in kunnen zien en kennis kunnen maken met de individuele specialisten, was dan ook gelijk de vraag van Switch.

Wat hebben wij gedaan?

Voor Switch hebben wij een zogenoemde all-in-one informatieve website gerealiseerd. Deze website heeft als basis functie om de bezoeker op alle thema gerelateerde vragen antwoord te geven. Zo kan men alle informatie over de diensten ontdekken, staan de agenda’s voor de lessen binnen handbereik, wordt iedere ‘switcher’ uitgelicht en is het appeltje eitje om jezelf in te schrijven voor een proefles of lidmaatschap.

Hoe Jeroen dit project beleefd heeft?

We hebben het als een zeer fijne samenwerking beleefd, met als einddoel een prachtige website waarover wij veel complimenten krijgen. We krijgen vaak te horen dat onze website er erg professioneel en netjes uitziet. Jullie stonden altijd voor ons klaar als we hulp nodig hadden, en nu nog steeds bij wijzigingen ed.

We zijn blij met jullie in zee te zijn gegaan en zouden jullie ook zeker aanbevelen aan anderen!

Jeroen Bosma

Wil je vrijblijvend jouw project aan ons voorleggen?

Wacht dan niet langer en neem contact met mij op!

Elkwood Webshop
GTSM