Opjewallie

Wij zijn Opjewallie, een bedrijf dat is opgericht in 2020 door vier vrienden die elkaar al sinds de kindertijd kennen. Met onze bijzondere, sprekende, unieke en vooral tijdloze beelden willen wij graag een stukje geluk brengen aan alle mensen met een woning in Nederland.

Eigen productie

Opjewallie is een eigen productie van Samen Gebrand en nog twee vrienden. Deze productie staat als zijtak pal naast het reclamebureau omdat het vele raakvlakken heeft op het gebied van drukwerk. Wat wij willen bereiken is dat Opjewallie een begrip wordt wanneer je iets unieks op je muur wilt hebben. Ons doel is om beelden aan te bieden waarbij wij jullie een verhaal kunnen vertellen, een verhaal die jullie weer kunnen doorvertellen.

Wat hebben wij gedaan?

Voor Opjewallie hebben wij naast het webdesign de de daadwerkelijke realisatie van de gehele webshop ook een geheel assortiment opgezet met een scala aan kunstzinnige, lieve, moderne en hippe muurdecoratie. Doormiddel van een zogenoemde ‘feed’ wordt deze collectie juist gerangschikt binnen de webshop. Doordat we deze techniek hanteren scheelt dat veel werk om collecties bij te houden. Een aanrader voor iedere webshop houder!

 

Hieronder een roddel van onze collega’s over ons

De samenwerking met Stefan en Arnold voelt voor ons als meer dan een ‘samenwerking’. Zij zijn voor ons twee vrienden die gespecialiseerd zijn in webdesign, marketing en alles wat erbij komt komen kijken. Dit gevoel komt overal in terug, de uitingen, de samen’vriend’ing, maar vooral de mogelijkheid om even langs te wippen en dingen snel te bespreken.

Voor ons is het een unieke ervaring en heeft het ons doen laten inzien dat deze manier van samenwerken voor onze de ultieme manier van creatie is!

Arnold is in onze ogen een pure marketeer, hij ziet overal kansen en werkt deze maar wat graag voor je uit! Het enthousiasme in combinatie met kennis van zijn vakgebied werkt aanstekelijk en zorgt voor prachtige creaties.

Stefan is een echte web-bouwer en vertaald ideeën haarfijn naar een online uiting. Daarnaast vinden wij het fijn dat Stefan zelf al ontzettend veel inbrengt vanuit zijn eigen expertise, eigen ideeën worden uitgewerkt en dragen bij aan prachtige creaties.

Beide mannen zijn gewaardeerde collega’s en voor ons is het heerlijk om dagelijks samen te werken en iets prachtigs neer te zetten.

Martijn Haspels & Arnold Oosterbaan | Mede eigenaars | Opjewallie

Wil je vrijblijvend jouw project aan ons voorleggen?

Wacht dan niet langer en neem contact met mij op!

Voorhorst Van Waegeningh Advocaten