Indetech

Indetech is een jong en vooruitstrevend bedrijf met expertise op het gebied van productieautomatisering, robotica en (speciaal)machinebouw. Het bedrijf, gevestigd in Breda, zet zich in om kleine-en middelgrote fabrikanten de stap te laten maken naar automatisering van hun productieomgeving. Naast automatiseringsprojecten verleent Indetech engineeringsdiensten, wanneer tijdelijke capaciteitsvergroting benodigd is.

De vraag van Indetech

De heren van Indetech weten precies wat ze willen en hebben bij ons dan ook een uitgewerkte wensenlijst aangeleverd voor een frisse nieuwe huisstijl met een daarbij horende nieuwe website. Een vraag met precisie.

Wat hebben wij gedaan?

Voor Indetech zijn wij gestart met het ontwerpen, in conceptfasen, van een nieuw logo, welke we uitgesmeerd hebben tot een volledig nieuwe huisstijl. Toen de grafische basis van het merk ‘Indetech’ eenmaal stond, zijn we gestart met het doorvertalen van de huisstijl naar de nieuwe website. Na de realisatie zijn wij de optimalisatie gestart voor bijvoorbeeld snelheid en zoekmachines. De engineering wereld heeft er een topteam bij!

Hoe Remco en Edwin dit project beleefd hebben?

Wij hebben een top ervaring met Samen Gebrand! Stefan & Arnold hebben onze wensen prachtig weten te vertalen in een nieuw logo, website en huisstijl. De mannen zijn kundig, meedenkend en flexibel. Kortom, wij zijn dik tevreden met het eindresultaat!

Remco Markestein & Edwin van der Kooij

Wil je vrijblijvend jouw project aan ons voorleggen?

Wacht dan niet langer en neem contact met mij op!

Wijkstra Watersport
Gondelvaart Aldeboarn