Horeca Vloeren Nederland

Ambachtelijk vakmanschap, creatieve oplossingen, constante kwaliteit en stipte naleving van afspraken. Dat zijn de kenmerken van Horeca vloeren Nederland. Sinds de start in 1994 zijn zij, onder leiding van Rob en Tjarda van der Wal, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende vloerspecialisten van Noord-Nederland. 

De vraag van Horeca Vloeren Nederland

Omdat Horeca Vloeren Nederland tal van vloeren in hun webshop aanbiedt, welke ook nog eens per vierkante meter en op verschillende diktes en breedtes besteld kunnen worden, hebben zij een geavanceerde calculator nodig om dit voor te klant inzichtelijk en praktisch te krijgen. Dit was dan ook gelijk de vraag van Horeca Vloeren Nederland aan ons om dit te ontwikkelen.

Wat hebben wij gedaan?

Voor Horeca Vloeren Nederland hebben wij bij het realiseren van de webshop een calculator ontwikkeld welke op ieder product exacte kostprijzen berekend conform de wens van de bezoeker. In dit geval kunnen bezoekers parameters gebruiken als ‘dikte + Breedte’, ‘Velling’, ‘Leggen’ en ‘M2’ en wordt zelfs de het percentage zaagverlies in hun digitale eigenhandige offerte meegerekend. Erg handig al zeggen we het zelf!

Het Resultaat

Met trots presenteren wij hier het eindresultaat van dit prachtige project. Wij zijn gebrand om ook het volgende project weer te laten slagen!

woocommerce webshop laten maken

Hoe onze klant dit project beleefd heeft?

Het was een fijne samenwerking waarbij je met vragen altijd bij ze terecht kon en meestal vrij snel een gedetailleerd antwoord terug kon verwachten via mail, telefoon of persoonlijk contact. Tijdens het bouwen van de website was er eens per zoveel tijd persoonlijk contact om te kijken of alle neuzen nog dezelfde kant op stonden. Nagenoeg al onze ideeën waren mogelijk. Als ze er nog geen ervaring in hadden zochten ze het voor ons uit en werd het alsnog gerealiseerd. Ook nu het project afgerond is kunnen we nog steeds terecht met vragen als we even niet weten hoe iets werkt. Kortom; Het was een geslaagde samenwerking!

Rob van der Wal | Eigenaar Elkwood

Menu