GTSM

GTSM Machine Safety helpt machinebouwers en machinegebruikers bij het veilig ontwerpen, bouwen en gebruiken van machines. Om zo te kunnen voldoen aan wet- en regelgeving, maar nog veel belangrijker: nul incidenten bij het werken met machines!

De vraag van GTSM

Als je het over Gert hebt, dan heb je het over een man van de details. Gert is bij ons gekomen om zijn nieuwe ideeën tot in de puntjes uit te werken in de vorm van een logo (huisstijl), website en drukwerk. Een vraag die precies in ons straatje past!

Wat hebben wij gedaan?

Voor GTSM zijn we begonnen met het ontwerpen van een nieuw logo, en dus een nieuwe huisstijl. Zodra deze was geboren zijn we verder gegaan met een volledig nieuwe website in de gloednieuwe huisstijl. Binnen de website was het de uitdaging om de inhoud sprekend, uit elkaar getrokken, informatief en aantrekkelijk en te krijgen. Gert doet namelijk veel voor zijn klanten en deze communicatie moet dan ook strak opgezet worden. Nadat de website geheel gerealiseerd was konden wij van Samen Gebrand de laatste hand leggen aan o.a. de visitekaartjes. Tijd om uit te delen, Gert!

Hoe Gert dit project beleefd heeft?

Deze creatieve denkers hebben hun goede reputatie meer dan waargemaakt. Stefan en Arnold bedankt voor de prettige samenwerking met als resultaat een prachtige nieuwe huisstijl en website voor GTSM Machine Safety!

Gert Gatsma

Wil je vrijblijvend jouw project aan ons voorleggen?

Wacht dan niet langer en neem contact met mij op!

Switch Akkrum
Wijkstra Watersport