Gondelvaart Aldeboarn

Met meer dan 10.000 bezoekers is de Gondelvaart Aldeboarn één van de grootste culturele evenementen te water in de provincie Friesland. Dit jaarlijkse evenement bestaat sinds 1945. In al deze jaren ontwikkelde de Gondelvaart zich van een optocht op het water tot een spektakel met rond de 15 drijvende objecten, welke bijna volledige theaterproducties zijn.

Elke voorstelling drijft aan het publiek voorbij en kan daarom slechts steeds drie minuten bedragen en er moet continu iets te zien zijn. De stoet vaart door de rivier De Boarn over een lengte van ongeveer 2 kilometer heen en terug. Dat er in het donker wordt gevaren maakt het geheel bijzonder.

De vraag van het Oranje Nationaal

Het Oranje Nationaal (de organisatie van de Gondelvaart Aldeboarn) is bij ons gekomen met de vraag of wij het grafische gedeelte van alle promotie materialen voor de Gondelvaart Aldeboarn willen verzorgen, en actief willen meedenken in interne processen. Een vraag die wij natuurlijk met alle plezier op ons nemen!

Wat hebben wij gedaan?

Voor de Gondelvaart Aldeboarn hebben wij alle grafische uitingen ontworpen en uitgewerkt conform de huisstijl. Naast de traditionele producten hebben wij in samenspraak met de Gondelvaart Aldeboarn het promotie assortiment uitgebreid.

Het project heeft in totaal een klein half jaar geduurd. Een geweldig half jaar met als hoogtepunt een geweldige Gondelvaart als je het ons vraagt!

 

Het Resultaat

Met trots presenteren wij hier het eindresultaat van dit prachtige project. Wij zijn gebrand om ook het volgende project weer te laten slagen!

Branding

Hoe onze klant dit project beleefd heeft?

Sinds een jaar werken wij samen met Gebrand. Plezierig samen kunnen werken met externe partijen staat bij ons hoog in het vaandel. Want door samen te werken kom je verder. Dit is precies wat Gebrand doet. Altijd met juist advies met een scherp oog naar de huisstijl. Vaak hebben wij de vraag en zij het antwoord. Ieder op zijn eigen vakgebied. Zo versterk je elkaar en kom je tot het beste resultaat. Samenwerken met Gebrand gaat dus verder dan bestellen en betalen en dat is hoe wij graag werken.

Johannes Nijdam | Voorzitter | Oranje Nationaal

Menu