Gondelvaart Aldeboarn

Met meer dan 10.000 bezoekers is de Gondelvaart Aldeboarn één van de grootste culturele evenementen te water in de provincie Friesland. Dit jaarlijkse evenement bestaat sinds 1945.

De vraag van het Oranje Nationaal

Het Oranje Nationaal, het bestuur van Gondelvaart Aldeboarn, heeft ons benaderd om als mediapartner aan te sluiten bij de organisatie. Bij deze vraag hoort de uitdagende taak om voor iedere editie alle informatie, reclame, promotie en huisstijl uitingen voor elkaar te hebben in de omgeving van Aldeboarn.

Wat doen wij voor Gondelvaart Aldeboarn?

Als mediapartner ontwerpen wij iedere editie de programmaboekjes, spandoeken, krantenadvertenties, posters, flyers en kaarten. Daarnaast onderhouden wij de website en de contactkanalen. Duidelijke communicatie is de leidraad voor duizenden bezoekers die naar het evenement komen. Het is ieder jaar weer geweldig om te ervaren dat de Gondelvaart in goede banen is verlopen, aldus een trots mediapartner!

Hoe beleeft het Oranje Nationaal de samenwerking?

Samen Gebrand neemt net dát ene stapje meer om aan de wensen van de klant te voldoen. Ze adviseren, nemen de tijd voor de klant, zelfs onder tijdsdruk.

Suzanne de Vries

Wil je vrijblijvend jouw project aan ons voorleggen?

Wacht dan niet langer en neem contact met mij op!

Indetech