Elkwood Webshop

Ambachtelijk vakmanschap, creatieve oplossingen, constante kwaliteit en stipte naleving van afspraken. Dat zijn de kenmerken van Elkwood. Sinds de start in 1994 zijn zij, onder leiding van Rob en Tjarda van der Wal, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende vloerspecialisten van Noord-Nederland.

De vraag van Elkwood

Voor Elkwood was het tijd om een stap verder te gaan met hun webshop. Nadat het assortiment voor de bezoekers is geëtaleerd was het tijd om het bestelproces te versoepelen. Deze wens richting meer gebruiksvriendelijkheid was dan ook de vraag die Elkwood bij ons neergelegd heeft.

Wat hebben wij gedaan?

Voor Elkwood zijn wij binnen de layout opzoek gegaan naar knelpunten, welke het zogenoemde ‘converteren’ tegen kunnen werken. Denk hierbij aan; snel vinden, goed filteren, duidelijke benamingen, overzichtelijke sitemap etcetera. Binnen deze visie hebben wij ook een calculator gerealiseerd. Deze calculator berekend de exacte prijzen van de vierkante meters, inclusief het zaagverlies. Erg handig, zeggen ze zelf!

Hoe onze klant dit project beleefd heeft?

Het was een fijne samenwerking waarbij je met vragen altijd bij ze terecht kon en meestal vrij snel een gedetailleerd antwoord terug kon verwachten via mail, telefoon of persoonlijk contact. Tijdens het bouwen van de website was er eens per zoveel tijd persoonlijk contact om te kijken of alle neuzen nog dezelfde kant op stonden. Nagenoeg al onze ideeën waren mogelijk. Als ze er nog geen ervaring in hadden zochten ze het voor ons uit en werd het alsnog gerealiseerd. Ook nu het project afgerond is kunnen we nog steeds terecht met vragen als we even niet weten hoe iets werkt. Kortom; Het was een geslaagde samenwerking!

Rob van der Wal | Eigenaar Elkwood

Wil je vrijblijvend jouw project aan ons voorleggen?

Wacht dan niet langer en neem contact met mij op!

WeCruite
Switch Akkrum