De Interieur
stickerzaak

De jongens en meiden van De Interieurstickerzaak zijn elke dag bezig met het verfraaien van vlakken. Muurstickers, deurstickers, vloerstickers. Zeg het maar, mail het maar. Wat denk je van plafond stickers. Het wordt altijd #stickystyling.

De vraag van De interieur stickerzaak

De medewerkers van De Interieurstickerzaak komen onder andere uit de wereld van de stickers en met deze achtergrond hebben zij besloten een eigen webshop op te zetten waar exclusieve en trendy interieurstickers aangeboden worden. Het opzetten van een eigen webshop was niet de enige vraag die zij bij ons neergelegd hebben, want voordat de webshop gerealiseerd kon worden was er eerst een compleet nieuw handelsmerk nodig.

Wat hebben wij gedaan?

Voor De Interieurstickerzaak hebben wij naast het logo een uitgebreide webshop ontwikkeld waarbij de verkoop van de stickers centraal staat. Deze webshop hebben wij bijtijdse elementen meegegeven zoals een Instagram feed en een plak instructie video van een blogger.

De activiteiten van De Interieurstickerzaak op Instagram kan natuurlijk niet zonder een coole hash-naam en een bijpassend logo. Vanuit deze gedachte hebben wij #stickystyling ontwikkeld. Zo is De Interieurstickerzaak ook op Instagram te herkennen!

Het Resultaat

Met trots presenteren wij hier het eindresultaat van dit prachtige project. Wij zijn gebrand om ook het volgende project weer te laten slagen!

woocommerce

Hoe onze klant dit project beleefd heeft?

Al snel na het ontstaan van het idee voor De Interieurstickerzaak, hebben we Gebrand ingeschakeld.

Ze hebben niet alleen het logo en de huisstijl ontworpen, maar ook meegedacht over het inrichten van de webshop en deze vervolgens ontwikkeld. We hebben meerdere malen brainstormsessies gehad waarbij onze wensen en hun ideeën werden uitgewisseld. Gezamenlijk bedachten we de stickers en kozen we de social media kanalen. Bij de kick off van de website heeft Gebrand ons geholpen met een leuke marketingactie. We hebben de samenwerking als zeer constructief, maar vooral ook als erg verfrissend ervaren.

Groeten De Interieurstickerzaak

Menu