Logo en huisstijl

Je eigen bedrijf starten is leuk en spannend! Je kunt je eigen tijden inplannen en opdrachten aannemen die jij graag wilt. Ook eventueel personeel kun je zelf kiezen. Vrijheid, blijheid! Tóch is het ook hard werken, want je moet je bedrijf wel eerst opstarten en onder de aandacht van jouw doelgroep brengen. Bij Samen Gebrand kun je jouw eigen bedrijfslogo en huisstijl laten maken en ontwikkelen, zodat geen één klant meer om jou heen kan.

Huisstijl laten ontwerpen

Samen Gebrand denkt met je mee

Wij van Samen Gebrand ontwikkelen niet alleen het bedrijfslogo en de huisstijl, maar denken ook actief met je mee over de branding strategie van je bedrijf. Zo komen we erachter wat jouw doel, doelgroep, tactiek en wensen zijn. Ook communiceren we transparant met je over onze ervaringen en voorzien we je van advies, waardoor we jou bewust maken van de eventuele kansen en mogelijkheden voor de ontwikkeling van jouw huisstijl. Door hier samen met jou over te praten, kunnen wij een kwalitatief en effectief product neerzetten waar jij lange tijd van kunt genieten. Nadat we jouw hele bedrijfsplan helder hebben, gaan we over tot de ontwikkeling en het ontwerpen van de professionele huisstijl.

Ontwikkeling van online en offline huisstijl

Wij willen graag het maximale resultaat voor jou, daarom werken we alle facetten van de huisstijl uit. Zo ontwikkelen wij zowel jouw online als offline huisstijl en werken we verschillende communicatiemiddelen uit.

Op online gebied zijn dit onder andere:

Op offline gebied kun je deze huisstijl middelen laten ontwerpen:

  • Logo
  • Slogan/pay-off
  • Briefpapier
  • Enveloppen
  • Brochures
  • Visitekaartjes
  • Give-aways

Huisstijl laten ontwerpen door Samen Gebrand?

Samen met jou ontwerpen wij een steengoede huisstijl. Kunnen wij iets voor je betekenen? Neem dan contact met ons op! Wil je graag iets aan je huisstijl toevoegen, maar staat het niet in bovenstaande opsomming? Laat het ons weten, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is. Wij kunnen niet wachten om je te helpen!

Samen met jou ontwerpen wij een steengoede huisstijl!

Kunnen wij iets voor je betekenen? Neem dan contact met ons op!