Hosting is absoluut geen bijzaak!

Je bent in gedachten druk bezig met je eigen website of webshop en net op het moment dat je er bijna uit bent, plopt opeens het rare woordje ‘hosting’ op. Hier heb je namelijk vaag eens iets over gehoord, dat dit nodig is om je website online te zetten. Maar wat is hosting nou precies?

Hosting is niets anders dan online schijfruimte waar jouw website en/of e-mail boxen op staan. Een website moet immers ergens staan willen mensen er op internet heen kunnen gaan. Hosting is absoluut geen bijzaak. Sterker nog, goede hosting kan ontzettend goed bijdragen aan de prestaties en dus de bezoekers van jouw website of webshop.

Er zijn zoveel verschillende hostings, dat wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke website hosting of e-mail hosting is nou geschikt voor jou? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste partij, maar je kunt je hosting ook bij Samen Gebrand afnemen! Wij hebben onze eigen snelle en veilige VPS server. Hierop hebben wij alles in eigen beheer. Erg fijn voor jou, want je hebt niet te maken met een groot bedrijf waarmee je vaak moeilijk contact krijgt. In plaats daarvan kun je persoonlijk contact met ons hebben en kunnen wij snel schakelen bij problemen. Dit is voor ons erg belangrijk, want we willen jou zo snel en adequaat mogelijk helpen.

Als je hosting bij ons afneemt, krijg je het volgende pakket:

  • Eigen domeinnaam voor de hosting van je website;
  • Een spamfilter voor de e-mail hosting;
  • Persoonlijke en onbeperkt e-mailadressen (naam@naambedrijf.nl);
  • SSL-certificaat voor de website/webshop en de e-mail.

Wil jij het juiste onderdak voor jouw website of webshop? Neem dan contact met ons op!